OFF THE WALL-- (camillayes)


OFF THE WALL--


Ble litt revet med når det gjelder redigeringen, hehe. Mamacita var så snill og tok med disse + andre kjempe fine saker, hjem fra Marokko der hun feiret jul i år. Har allerede lagt ut et bildet av dem fra telefonen, men her ser dere bedre hvordan fargene egentlig er. Trengte noen nye, freshe sko - som jeg kan bruke når asfalten blir tørr om ikke så lenge! Blir mye værprat fra meg nå, men mitt hat for is kan virkelig ikke beskrives. Sist lørdag tryna jeg på toppen av en 50 meter lang bakke, og sklei hele veien ned. Hadde kanskje vært litt morsomt om det ikke føltes ut som en kuleløype med grus som strøssel. Albuene mine lider:(

Fikk endelig sett "Life Of Pi" i dag forresten! Forrige gang var det ikke flere billetter igjen nemlig. Om dere ikke har sett den så mååå dere gjøre det! Sist jeg så en så magisk film, må ha vært da Avatar rullet på lerretet. For ikke å nevne animasjonen. Det er et kapittel for seg selv. 

4 kommentarer

Madelene Lisella

10.01.2013 kl.12:19

jeg er ganske sikker på at jeg har spurt deg før, men så surrete som jeg er.. hvordan redigerer du bildene dine? Jeg husker du sa photoshop eller noe, men hva gjør du får å få så kule effekter? haha :)

Yu Lin

10.01.2013 kl.17:47

Aaah, må se life of pi!

10.01.2013 kl.21:25

love it!

Camillayes

10.01.2013 kl.21:52

Madelene Lisella: Haha, vanskelig å huske slike ting da! Det eneste jeg brukte på dette bildet var "curves", om du googler en tutorial med det, så kommer det opp tips:-) det er superenkelt, men mine forklaringsevner er ikke mye å skryte av..

Skriv en ny kommentar

hits